Aftermovie

Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Een aftermovie laten maken is daarom onmisbaar geworden bij event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

AFtermovie

Aftermovie laten maken

Wil jij een aftermovie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Aftermovie productiepakketten variëren van een draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. En van een ‘simpel’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met professionele animaties, copyright muziek en moderne overgangseffecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat een goedkope aftermovie zowel toegankelijk is voor particuliere ondernemers, als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle filmmakers die staan de popelen om voor jou aan de slag te gaan!

Aftermovie kosten en mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht zelfs meerdere aftermovies?

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een instructiefilm laten maken kan jij vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier op de knop hier beneden.

arrow_drop_up arrow_drop_down