Aftermovie | Consult Media
Consult Media

Aftermovie laten maken?

Een aftermovie laten maken van je (business) evenement is een belangrijk onderdeel van de marketing. Wij zorgen voor een creatieve stijl in de video en garanderen dat de aftermovie zo snel mogelijk na het evenement online komt te staan: je moet immers het ijzer smeden wanneer het nog heet is!

Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Een aftermovie laten maken is daarom onmisbaar geworden bij event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

AFtermovie

Aftermovie laten maken

Wil jij een aftermovie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Aftermovie productiepakketten variëren van een draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. En van een ‘simpel’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met professionele animaties, copyright muziek en moderne overgangseffecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat een goedkope aftermovie zowel toegankelijk is voor particuliere ondernemers, als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle filmmakers die staan de popelen om voor jou aan de slag te gaan!

Aftermovie kosten en mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht zelfs meerdere aftermovies?

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een instructiefilm laten maken kan jij vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier op de knop hier beneden.

Onze Aftermovie's
Bekijk een aantal van onze video's

Wil jij ook een Aftermovie?

 null+316 505 39 0 39

Wij zijn  7 dagen per week  bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team help en begeleid jou persoonlijk.

Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.