Animatie Video

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie video laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om jouw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen jouw doelgroep valt. Denk daarbij aan geanimeerde bedrijfsfilms, promotiefilms, branded content of trailers.

Bijna elke film of video die u ziet tegenwoordig maak gebruik van animaties.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld.

Animatievideo Consult Media

Animatievideo laten maken

Ben jij opzoek naar een bedrijf dat voor jou een animatiefilm kan maken? Heb jij een animatiefilm nodig die complexe situaties gemakkelijk kan uitleggen aan de hand van beelden? Dan zijn wij jou graag van dienst!

Toepassingen van een animatiefilm

Een animatiefilm kan ingezet worden voor de volgende toepassingen:

  • Het uitleggen van een product of dienst
  • Een complexe boodschap simpel uitleggen
  • Een beleidsplan of jaarverslag aantrekkelijk publiceren
Stappenplan Consult Media

Stappenplan animatiefilm

We starten met een intakegesprek waarbij de doelen en doelstellingen van de animatiefilm worden besproken. Videoproducties.nl maakt vervolgens het script, het storyboard en schrijft de teksten voor de voice over. Bij goedkeuring van het storyboard en het script beginnen wij met animeren. Tussentijds presenteren wij een eerste versie. Zo kan jij kijken of alles naar wens is en kunnen wij eventuele feedback op de animatiefilm direct verwerken. Vervolgens leveren wij de gehele animatiefilm op en kan jij nog eenmaal feedback geven.
De film kunnen wij nu opleveren in diverse formaten geschikt voor diverse media.

Nu een animatiefilm laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak waarin wij graag meedenken en laten zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

arrow_drop_up arrow_drop_down