Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken door Consult Media is de manier om jouw verhaal op originele wijze te vertellen. Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld construeren van jouw organisatie óf je kunt grote aantallen werknemers efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen jouw bedrijf.

Daarnaast leent het maken van een bedrijfsfilm zich prima voor externe communicatie. Wanneer jij een bedrijfsfilm aanbiedt, maak jij niet alleen de gewenste goede eerste indruk, maar komt jij professioneler over naar de buitenwereld.

Wij merken dat het maken van een bedrijfsfilm nog wel eens verward wordt met het maken van een promotiefilm. Toch zijn het twee verschillende soorten video’s. Met als verschil dat jij in een promotiefilm niet jouw merk of bedrijf, maar een product of dienst in de spotlight zet.

Alles over de ultieme animatiefilm

Bedrijfsfilms die wij voor onze opdrachtgevers maken, schieten midden in de roos! Ze weten altijd de doelgroep te boeien en de Kernboodschap over te brengen. Dit komt omdat wij ons totaal verdiepen in jouw bedrijf om de communicatieboodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm.

Ben jij op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op jouw potentiële klanten? Wil jij de kracht van uw bedrijf in een strakke bedrijfsfilm volledig laten terugkomen? Dan zijn we jou graag van dienst.


Bedrijfsfilms maken is ons specialisme!

Stappenplan Consult Media

Bedrijfsfilm: begeleiding van a tot z

Bedrijven die ons inschakelen om de ultieme bedrijfsfilm te laten maken, weten dat ze totaal ontzorgd worden. Dit start al bij de intake waarin wij ons volledig verdiepen in jouw bedrijf, creatief meedenken, het script opstellen en testen, de opname tot en met de uiteindelijke montage met voice-over en oplevering totaal ontzorgen. Alles voor jouw ultieme bedrijfsfilm!

Allround bedrijfsfilm mogelijkheden

Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een webvideo, een instructiefilm, 3D-film of animatiefilm.

arrow_drop_up arrow_drop_down