Consult Media

Instructiefilm / E-learning laten maken

Maximale samenwerking voor het beste resultaat

Dankzij een effectieve werkwijze houden we kosten laag zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. En gedurende het hele traject houden vast aan een we een intensieve samenwerking.

Inhoud komt op één. Maar daarna? Kies je vorm en techniek zorgvuldig.
Zo zorg je dat de boodschap goed overkomt en mensen de inhoud onthouden.

Instructiefilm laten maken

Een instructiefilm laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een dagje bij jou langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die de instructie voorleggen. We kunnen POV (point of view/ vanuit uw gezichtsveld) filmen waarbij we met jouw handen de instructie uitvoeren en doormiddel van een voice-over de instructie uitleggen. Of we kunnen werken met motion graphics. Dit zijn bewegende onderdelen die samen zorgen voor een animatie. Deze drie varianten hebben wij in het verleden voor klanten gemaakt, maar alle andere varianten zijn mogelijk. Als jij een leuk idee heeft dan denken wij daar graag in mee!

Instructiefilm prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een instructiefilm laten maken kan jij vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier op de knop hier beneden.

Onze Instructie/E-learning video's
Een greep uit ons werk

Hoe ervaren opdrachtgevers onze service?

davide-brouwer
In mijn hoofd leek het een onbegonnen zaak om een e-learning op te nemen. Met de begeleiding en ondersteuning van Constantijn werden al deze zorgen gelijk uit de lucht gehaald. Praktisch en zorgvuldig kijkt hij met je mee en geeft hij jou het gevoel dat het goed komt. En het mooie is, dat het ook echt goed komt. Door de hoge kwaliteit van de apparatuur zijn de beelden professioneel en kan ik ze overal voor gebruiken. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!
Davide Brouwer - Oprichter en eigenaar het Urbanhuis

Veelgestelde vragen

Over Instructievideo's of E-learning Video's

Instructievideo's

Wat kost een e-learningfilm?

Kosten van het maken van e-learningfilms zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

de omvang van het project – het aantal film- en montagedagen bijvoorbeeld
de techniek – zoals camera- en lichtapparatuur, autocue, etc.
het concept – is het een eenvoudige presentatie door één persoon of scènes met meerdere acteurs in combinatie met geavanceerde animaties?
de productie – de hoeveelheid voorbereiding en begeleiding die nodig is bij de productie
Meer informatie over onze tarieven kan jij aanvragen via het contactformulier

Moet ik zelf alle inhoud maken?

Nee hoor! Wijzelf zijn filmmakers, dus maken zelf geen didactische inhoud. Maar we werken veel samen met gespecialiseerde onderwijskundigen die we kunnen aanhaken bij jouw project.

Ik weet niet waar te beginnen. Wat is jullie plan van aanpak?

Geen probleem! Wij hebben een effectieve methode waarmee we aan de slag kunnen. Onze werkwijze start altijd met een briefing waarin we alle vragen tegenkomen die belangrijk zijn voor een soepel traject. Hierin komen relevante zaken aan de orde zoals budget, planning en concept.

Hoe lang duurt het maken van een instructiefilm?

Een instructiefilm kan binnen enkele dagen worden gerealiseerd als dat moet. Meestal gaat er wat meer tijd overheen. Dit is ook afhankelijk van het gekozen concept en de tijd die nodig is voor montage en eventuele effecten.

Leveren jullie ook een platform?

Nee, wij leveren alleen filmcontent voor e-learnings. Er zijn veel verschillende LMS’en op de markt met allemaal hun voor- en nadelen. Het één past beter bij een project dan het ander.
Wel zorgen we er altijd voor dat onze content perfect geschikt is en naadloos aansluit bij het gekozen LMS van onze opdrachtgever. En als er specifieke wensen zijn kunnen we dat altijd inpassen.

Kunnen jullie ook andere content maken?

Zeker. Hoewel onze focus ligt bij film leveren we regelmatig aanvullende vormgeving en content zoals teksten, illustraties en fotografie.

Wat voor soorten films maken jullie?

Iedere denkbare e-learningfilm is bij ons al eens voorbij gekomen: van explainers tot microlearning video’s, MOOC’s, instructievideo’s, uitleganimaties en interactieve video’s

Hoe lang moet een instructievideo duren?

10 minuten, een kwartier…? Het is natuurlijk afhankelijk van je onderwerp en ook vooral je doelgroep. Maar een instructievideo is geen YouTube advertentie, je mag best wat tijd nemen om een complex onderwerp duidelijk over te brengen. Wij leveren ook geregeld films in meerdere delen op. Door inhoud te spreiden en af te wisselen met tekst, video en afbeeldingen lever je je informatie in losse fragmenten aan en blijft het voor je kijker boeiend en behapbaar.

Instructievideo's of E-learning opnemen?

 null+316 505 39039

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team help en begeleid jou persoonlijk.

Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.