Podcast | Consult Media
Podcast Consult Media

[Video] - Podcast starten

Plaats en tijdsonafhankelijk & Onbeperkt bereik

Yes Consult Media 125x125

Vergoot 

jouw bereik

Yes Consult Media 125x125

Deel jouw kennis 

met de markt

Yes Consult Media 125x125

Direct in contact met jouw klanten

Podcast Consult Media

Waarom starten met (Video)Podcasts?

Podcast bestaat al ruim vijftien jaar, maar nu zien we dat dit steeds vaker ingezet wordt.

Waarom is een podcast nou bij uitstek een geweldig communicatie medium? 

Plaats en tijdsonafhankelijk

Het mooie is natuurlijk het feit dat je altijd, waar en wanneer je maar wilt, naar een podcast kan luisteren en deze kunt pauzeren. Dit betekent vaak dat je op weg naar werk bijvoorbeeld de podcast aan kunt zetten en als je weer naar huis of een afspraak gaat, de podcast kan hervatten.

Bereik

Een podcast is vrijwel onbeperkt op het aantal luisteraars wat je kunt bereiken. Dit omdat natuurlijk iedereen met een internetconnectie kan luisteren naar de podcast. 

Indien jij internationale ambities hebt, kan jij er ook voor kiezen om jouw podcast in het Engels op te nemen.

Vod/Podcast inzetten

Weet jij hoe je een professionele podcast opzet? Het is een relatief nieuwe internet marketing techniek in Nederland.

De audio van je podcast moet van goede kwaliteit zijn en de boodschap interessant voor je luisteraars. Door dit ingewikkelde proces is het voor experts, trainers en bedrijven lastig om een professionele podcast op te zetten. De meeste podcasts schrikken potentiële klanten af, omdat de opnames en inhoud van slechte kwaliteit zijn. Je wilt natuurlijk dezelfde kwaliteit en beleving meegeven als die van je product of dienst, anders hebben je concurrenten direct al een streepje voor.

Om experts, trainers en bedrijven te helpen hebben wij de podcast service opgezet.

Wij helpen met:

  • Het format van jouw podcast; wat ga je zeggen, waarom en hoe?
  • Het opnemen van jouw podcast op locatie met de beste audiokwaliteit.
  • Het editen van jouw podcast (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks).
  • De publicatie van jouw podcasts op alle bekende platforms (Spotify, Apple Podcasts etc.).

Wij produceren, zodat jij alles over de schutting kunt gooien. Hierdoor kun jij je bezig houden met je core business, want wij regelen de rest!

Consult Media Videomarketing

Deel jouw expertise

Elk bedrijf wil natuurlijk worden gezien als de expert in zijn vakgebied. In een podcast kun je veel informatie kwijt in relatief weinig tijd. Natuurlijk kun je dit in een blog ook samenvatten, echter zie je vaak dat een paar minuten aan audio al veel woorden bevat, en met podcasts kun je ook bezig zijn met andere taken terwijl je luistert. Bij een blog moet je toch echt je focus op dat ene artikel hebben. 

Het lijkt er dus op dat de podcast opmars alleen maar nog grotere vormen aan gaat nemen en je ziet ook dat radiostations en bedrijven deze vorm van content aan het omarmen zijn. Uit alles blijkt echter ook dat dit medium ook nog steeds in een opstartende fase verkeert. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat er nog geen platform is zoals YouTube dat is voor podcasts. Gezien de recente overname van Anchor door Spotify lijkt dit echter niet lang meer te duren.  

Wil jij ook een eigen vod/podcast kanaal?

 null+316 505 39039

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Yes Consult Media 125x125

Focus op video
en klein beetje foto's

Wij zijn volledig gespecialiseerd in Video en snappen dit medium als geen ander!

Yes Consult Media 125x125

Inzicht in de kijkcijfers

Maandelijkse follow-up en reflectie op jouw video's voor optimaal resultaat.
Yes Consult Media 125x125

Korte versie
van de video

Speciaal gemonteerd en geoptimaliseerd voor elk social media platform.

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je de kijker zien waar jouw bedrijf en merk voor staat. Niet alleen wat je doet, maar vooral waarom je het doet. Een bedrijfsfilm is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken.

Animatievideo

Een animatie video is het type video dat vrijwel elke boodschap op een laagdrempelige wijze overbrengt. Het is een manier om eenvoudig en efficiënt te communiceren naar de doelgroep,

Testimonial video

Testimonial video’s zijn uitspraken of ervaringen van jouw klanten. Klanten die je product of bedrijf op een eerlijke manier beschrijven. Een video boodschap komt veel oprechter over.

Instructiefilm

Een instructiefilm helpt je bij het goed uitleggen van een lastige handeling. Door het kijken van de video hoort en ziet de kijker wat hij/zij moet doen, wat de materie enorm versimpelt en versterkt.
Consult Media

Social Video

Social video is het type video wat ingezet wordt op de verschillende sociale media platformen. Het is belangrijk dat deze video aansluit op jouw merk en gewenste klanten.

Product video

Video is een goed medium om een product in beeld te brengen. Zo'n product video geeft niet alleen een extra beleving aan het product, maar heeft ook een zeer lucratieve werking op het aantal verkopen.