Consult Media

Starten met video?

Wij Bedenken, Creëren en Verspreiden Video

Videomarketing voor jouw 'online' succes

Marketing gaat razendsnel. Zeker tegenwoordig. Al helemaal online. We bereiken in no-time een groot publiek. Maar vinden we ook een luisterend oor? De concurrentiestrijd voor geïnteresseerde kijkers is groot, de roep om aandacht enorm. Waar begin je? Zet nu de eerste stappen in videomarketing.
Consult Media video-1

100% focus op video

Een tikke gestoord is het wel, geven we meteen toe. Maar een echte ambachtsman is nou eenmaal bezeten van het vak. Een afwijking die we bij Consult Media allemaal delen. Hier ligt de focus 100% op video. Zodat we exact weten wat werk. En wat niet.
Consult Media diciplines

Alle Diciplines

Voor elke Videowens een passende oplossing bieden doe je samen: wij hebben alle disciplines in huis. Wij bundelen onze kennis en ervaring om iedereen optimaal woongenot te laten ervaren. Samen zijn wij Consult Media


Consult Media trophy

Video succesvol inzetten

We zijn graag zeker van onze zaak. Hoe meer we over jouw kijker weten, hoe beter we de video op hun voorkeuren en kijkgedrag kunnen aanpassen. Zo maakt het verzamelen en analyseren van data niet alleen bestaande, maar ook nieuwe content steeds effectiever.

Wat voor video's wij maken

Voor iedere doelstelling een ander type video

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je de kijker zien waar jouw bedrijf voor staat. Niet alleen wat je doet, maar vooral waarom je het doet. Zo'n bedrijfsfilm is een effectieve manier om je merkwaarde te verhogen.

Animatievideo

Een animatie video is het type video dat vrijwel elke boodschap op een passende wijze overbrengt. Het is een manier om eenvoudig en duidelijk te communiceren naar de doelgroep,

Testimonial video

Testimonial video’s zijn ervaringen en of uitspraken van klanten. Klanten die je product of bedrijf op een eerlijke manier beschrijven. Een video boodschap komt veel geloofwaardiger over.

Instructiefilm/E-learning

Een instructiefilm helpt je bij het goed uitleggen van een lastige handeling. Door het kijken van de video hoort en ziet de kijker wat hij/zij moet doen, wat de instructie enorm versterkt.

Consult Media

Social Video

Social video is het type video wat ingezet wordt op de sociale platformen. Het is daarom belangrijk dat deze video aansluit bij de interesses van jouw vrienden/volgers. Een krachtige video voor de lange termijn relatie met je (toekomstige) klanten.

Product video

Video is een ideaal medium om een product in beeld te brengen. Zo'n productvideo geeft niet alleen een extra beleving aan het product, maar heeft ook een zeer positieve werking op het aantal verkopen.

Wil jij ook starten met Video?

 null+316 505 39 039

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Aanpak Consult Media 

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team helpt en begeleid jou persoonlijk.

Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.