Testimonial video

Laat jouw klant aan het woord en maak een Testimonial Film! "Een tevreden klant is uw beste ambassadeur".
Wij maken regelmatig video's voor klanten die hun klanten interviewen.

Waarom een Testimonial Film?

Mensen zijn sociale wezens. Dat zag je vroeger al. In ons eentje konden we niet overleven, in een groep wel. Daarnaast spiegelen we onszelf graag aan anderen. Hun gedrag is vaak leidend voor ons eigen handelen. Dit zien we ook terug in ons consumentengedrag. Consumenten zijn eerder geneigd producten te kopen van bedrijven die reviews krijgen van klanten, dan van bedrijven die deze reviews niet krijgen.

Referentie film maken

Opscheppen kunnen we allemaal. Alleen werkt dat in dit ”nuchtere” landje vaak averechts. Veel beter kun je (een belangrijk) iemand over jou laten vertellen doormiddel van een referentie film laten maken met voorbeelden. Hierdoor krijgt de doelgroep niet alleen te horen hoe goed je iets hebt gedaan, ook zien zij gelijk het resultaat waar over gesproken wordt.

Wat zit er in een Testimonial Video?

Een testimonial Video verwoord de mening van de klant naar potentiële andere klanten. Dit zijn bijvoorbeeld antwoorden op de vragen: Waarom is de samenwerking met ons bedrijf zo goed? Wat zijn de sterke punten van ons bedrijf? Zou u ons bedrijf ook aanraden aan anderen?

Waar plaats ik een Testimonial Film?

De referentievideo kunt u plaatsen op uw website. Potentiële klanten krijgen direct een goede indruk van uw bedrijf.

Ook een referentiefilm laten maken?

Graag vernemen wij uw wensen voor het laten maken van een testimonial film. Wij komen binnen 24 uur met een passende offerte.

arrow_drop_up arrow_drop_down