Consult Media Video Marketing

Video advertising

Wil je aan de slag met videoadvertenties? 

 Consult Media laat jou graag zien hoe jij het maximale uit elke video haalt.

We hebben veel mogelijkheden voor adverteren op social media.

Yes Consult Media 125x125

Bereik direct 

jouw doelgroep

Yes Consult Media 125x125

Voor ieder 

gewenst budget

Yes Consult Media 125x125

Hogere conversie
van leads

mid-rol-ads

Video advertising
laten we beginnen met de basics

Wat is video advertising precies en welke mogelijkheden biedt het jou? Video bestaat al vele jaren  en er zijn eigenlijk  twee verschillende vormen van videoreclame, advertenties die draaien om videocontent met video of een losse video gebruiken. Vooral de eerste vorm wordt online veel gebruikt. Hierbij kan je denken aan de bekende; pre-, mid- en late-roll advertentiemethoden. Volwaardige videoadvertenties evolueren razendsnel en hebben het grote voordeel dat ze onafhankelijk zijn van bestaande videocontent. In feite kan jij tegenwoordig vrijwel overal adverteren!

consult-media-1

Scoren met videoadvertenties

Haal meer uit jouw (video)content

Een succesvolle online videoadvertentiecampagne begint met een screening. Welke video wordt zo geplaatst dat deze de beoogde doelgroep kan bereiken? De juiste vorm en specifieke doelen kunnen de resultaten verbeteren tot de snelheid van het bekijken van een geweldige video. We zorgen ervoor dat jouw videocampagnes worden opgezet of volledig worden geïntegreerd en geoptimaliseerd om hoge conversiepercentages te behouden.

Stappenplan Consult Media

Starten met video advertising

Video helpt ons begrijpen

Wil jij videoadvertenties inzetten? Consulting Media helpt jou graag te begrijpen hoe jij het meeste uit jouw videocontent kunt halen. We hebben een breed scala aan advertenties, van sociale advertenties of directe campagnes tot geautomatiseerde en lokale advertenties. Voeg jouw video's in zoals je wilt!

Al gedacht aan Youtube (ad) marketing?

Adverteren

Er zijn verschillende manieren om op YouTube te adverteren, maar de meest effectieve manier is natuurlijk om video-inhoud van hoge kwaliteit te gebruiken. Met YouTube kunnen ondernemers video gebruiken waar het telt. Overleg met getrainde mediamarketeers die je graag helpen een zo groot mogelijk (waardevol) publiek te bereiken met deze videoadvertenties.
strategyastrategy125x125

Strategisch

Consulting Media helpt ondernemers bij het ontwikkelen van videostrategieën voor YouTube-marketing. We bouwen  aan een waardevol Youtube kanaal met diverse video's. Gezamenlijk zijn er een aantal doelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.
Gratis kijkers

YouTube-marketing is een zeer effectieve manier om meer kijkers naar je video's te trekken. Aangezien het de op één na grootste zoekmachine ter wereld is, moet jij hier als ondernemer  zijn. Consult Media helpt je graag bij het maken van je eigen YouTube-kanaal en  het maken van video's voor je toekomstige klanten. YouTube kanalen n zijn volledig gratis, dus mis de kans niet om dit platform te gebruiken.

Heb je vragen over Video Advertising

 null+316 505 39 0 39

Wij zijn  7 dagen per week  bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team help en begeleid jou persoonlijk.

Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.