Consult Media Video Marketing

Video advertising

Starten met video advertising? 

Consult Media ondersteunt je graag om te kijken hoe jij het optimale uit de inzet van video kan halen. Hierbij hebben wij een breed scala aan mogelijkheden van social advertising.

Yes Consult Media 125x125

Precisie 

targeting

Yes Consult Media 125x125

Variabele 

budgetten

Yes Consult Media 125x125

Hogere
Conversie

mid-rol-ads

Video advertising

De basis

Wat is video advertising precies en welke mogelijkheden biedt dit voor jou? Video wordt al jaren ingezet en eigenlijk zijn er twee verschillende vormen van video advertising te onderscheiden, namelijk het adverteren rondom video content met video of het inzetten van video op zichzelf staand. Vooral de eerste vorm wordt online veelgebruikt. Hierbij kun je denken aan de bekende; preroll, midroll, postroll-advertenties methoden. Het adverteren met video op zichzelf staand ontwikkelt zich razendsnel en heeft het grote voordeel dat je niet afhankelijk bent van bestaande video content. In feite kun je daardoor adverteren op vrijwel elke plek!

consult-media-1

Scoren met video advertising

Haal meer uit video

Een succesvolle online video advertising campagne begint bij de keuze van de inzet. Welke video wordt waar geplaatst om die interessante doelgroep te bereiken? De juiste vorm en specifieke targeting verhogen hierbij de resultaten met daarnaast een uitstekende video viewability rate. Wij ondersteunen bij het volledig opzetten of integreren van een video campagne en optimaliseren deze om de conversie blijvend hoog te houden.

Stappenplan Consult Media

Starten met video advertising

Video helpt ons begrijpen


Starten met video advertising? Consult Media ondersteunt je graag om te kijken hoe jij het optimale uit de inzet van video kan halen. Hierbij hebben wij een breed scala aan mogelijkheden van social advertising of direct campaigns tot aan programmatic buying en native advertising. Zet video in precies zoals jij dat wilt!

Al gedacht aan Youtube (ad) marketing?

Gratis kijkers

Youtube marketing is een zeer krachtige manier om meer kijkers voor je video te krijgen. Doordat het de één na grootste zoekmachine ter wereld is, moet je als ondernemer hier aanwezig zijn. Consult Media helpt graag bij het opstellen van een eigen Youtube-kanaal en bij het genereren van video’s voor je toekomstige klanten. De inzet via Youtube is geheel gratis, dus laat zo’n platform niet liggen.

strategyastrategy125x125

Strategisch

Consult Media helpt ondernemers bij het opstellen van een video strategie voor Youtube marketing. Hierbij bouwen we aan een waardevol Youtubekanaal met een grote verscheidenheid aan video’s. Samen worden er een aantal doelstellingen geformuleerd die bijdragen aan het succes van jouw onderneming.Adverteren

Er zijn verschillende manieren om op Youtube te adverteren, maar de meest effectieve manier is natuurlijk met waardevolle video content. Youtube biedt ondernemers de mogelijkheid om video’s op waardevolle plekken in te zetten. De gekwalificeerde marketeers van Consult Media helpen graag bij de inzet van deze video advertenties om zo veel mogelijk (waardevolle) kijkers de genereren.

Heb je vragen over Video Advertising

 null+316 505 39 0 39

Wij zijn  7 dagen per week  bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team help en begeleid jou persoonlijk.

Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.