Consult Media

Video concepting

Yes Consult Media 125x125

Storytelling

Yes Consult Media 125x125

Prikkelend

Yes Consult Media 125x125

Authentiek

Consult Media

Video concepting

Vertelt jouw verhaal

Wij houden van verhalen vertellen, want verhalen geven ons de kans om het imago zo dicht mogelijk bij de gewenste identiteit te brengen. Video concepting laat je nadenken over de boodschap van video en de manier van communiceren. Met de inzet van  video kan de doelgroep puur ervaren waar jij voor staat. Zo krijgt het bedrijf, product of dienst een gezicht.

Draaiboek

De kracht van video concepting

Laat je meenemen

Verhalen nemen ons mee en laten ons dingen begrijpen om vervolgens ons te inspireren en te motiveren. De kijker heeft een bepaald verwachtingspatroon en om deze verwachting te kunnen overtreffen is een juiste combinatie tussen beeld verhaal en opbouw nodig. Wanneer wij dit bereiken zal de betrokkenheid van de kijker sterk toenemen
Consult Media

Video concepting toepassen
Wie ben jij?

Elk product of dienst dat juist tastbaar is of niet van te voren kan worden geobserveerd, gevoeld, geproefd of aangeraakt, kent zijn eigen verhaal. Deze verhalen moeten gevisualiseerd worden. Bij het toepassen van video concepting kijken wij naar het product of de dienst en hoe we dit op een juiste wijze vorm kunnen geven. Zo kan een in eerste instantie onaantrekkelijk product toch een bijzonder creatief verhaal bevatten en de kijker motiveren tot actie.

Heb je vragen over video concepting?

 null+316 505 39039

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Aanpak Consult Media 

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team helpt en begeleid jou persoonlijk.
Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je de kijker zien waar jouw bedrijf voor staat. Niet alleen wat je doet, maar vooral waarom je het doet. Zo'n bedrijfsfilm is een effectieve manier om je merkwaarde te verhogen.

Animatievideo

Een animatie video is het type video dat vrijwel elke boodschap op een passende wijze overbrengt. Het is een manier om eenvoudig en duidelijk te communiceren naar de doelgroep,

Testimonial video

Testimonial video’s zijn ervaringen en of uitspraken van klanten. Klanten die je product of bedrijf op een eerlijke manier beschrijven. Een video boodschap komt veel geloofwaardiger over.

Instructiefilm/E-learning

Een instructiefilm helpt je bij het goed uitleggen van een lastige handeling. Door het kijken van de video hoort en ziet de kijker wat hij/zij moet doen, wat de instructie enorm versterkt.

Consult Media

Social Video

Social video is het type video wat ingezet wordt op de sociale platformen. Het is daarom belangrijk dat deze video aansluit bij de interesses van jouw vrienden/volgers. Een krachtige video voor de lange termijn relatie met je (toekomstige) klanten.

Product video

Video is een ideaal medium om een product in beeld te brengen. Zo'n productvideo geeft niet alleen een extra beleving aan het product, maar heeft ook een zeer positieve werking op het aantal verkopen.