Consult Media

Video strategie

Yes Consult Media 125x125

Een meetbaar 

resultaat

Yes Consult Media 125x125

Een duidelijk 
doel

Yes Consult Media 125x125

De juiste
inzet

Consult Media

Video strategie

Wat te doen met video?

Waar we ook zijn overal om ons heen is video content beschikbaar. Of deze video content op het juiste moment de kijker aanspreekt is afhankelijk van de strategische inzet van de zender. Wij willen relevante content maken en inzetten om de doelstellingen van de zender te overtreffen. Daarom richten wij ons 100% op het bedenken, maken en inzetten van video.

De basis van video strategie

Video, locatie en de juiste actie

Het begint bij de keuze van het type video. Welk type video wordt ingezet is gebaseerd op de online doelstelling(en) van de organisatie. Vervolgens kijken we samen waar de video het beste tot zijn recht komt en hoe de omgeving er uit moet komen te zien. Video is een middel om de kijker te informeren en te laten converteren, daarom moet de kijker in de video zelf al actie kunnen ondernemen.

Optimalisatie video strategie

De boodschap moet blijven leven

Op het moment dat de video content overeenkomt met de verwachting van de kijker behalen we het hoogste rendement. Om de resultaten zo hoog mogelijk te krijgen en vooral te behouden analyseren we het kijkbedrag en passen we de video aan waar nodig. Met bijvoorbeeld multivariate testing of aanpassen/ verschuiven van interactieve elementen blijven onze video’s scoren.

Heb je vragen over video strategie?

 null+316 505 39039

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Aanpak Consult Media 

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team helpt en begeleid jou persoonlijk.
Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je de kijker zien waar jouw bedrijf voor staat. Niet alleen wat je doet, maar vooral waarom je het doet. Zo'n bedrijfsfilm is een effectieve manier om je merkwaarde te verhogen.

Animatievideo

Een animatie video is het type video dat vrijwel elke boodschap op een passende wijze overbrengt. Het is een manier om eenvoudig en duidelijk te communiceren naar de doelgroep,

Testimonial video

Testimonial video’s zijn ervaringen en of uitspraken van klanten. Klanten die je product of bedrijf op een eerlijke manier beschrijven. Een video boodschap komt veel geloofwaardiger over.

Instructiefilm/E-learning

Een instructiefilm helpt je bij het goed uitleggen van een lastige handeling. Door het kijken van de video hoort en ziet de kijker wat hij/zij moet doen, wat de instructie enorm versterkt.

Consult Media

Social Video

Social video is het type video wat ingezet wordt op de sociale platformen. Het is daarom belangrijk dat deze video aansluit bij de interesses van jouw vrienden/volgers. Een krachtige video voor de lange termijn relatie met je (toekomstige) klanten.

Product video

Video is een ideaal medium om een product in beeld te brengen. Zo'n productvideo geeft niet alleen een extra beleving aan het product, maar heeft ook een zeer positieve werking op het aantal verkopen.