Consult Media

Videoproductie

Yes Consult Media 125x125

Opnames op locaties naar keuze

Yes Consult Media 125x125

4k+ kwaliteit opnames

Yes Consult Media 125x125

Professionele apparatuur & team

Consult Media

Videoproductie

Succesvolle communicatie

Elke dag krijgen we veel informatie binnen en daardoor hebben we geleerd om snel beslissingen te nemen. Waar ben ik naar op zoek  en wat past bij mij? Soms lossen we problemen in  seconden op. Het is daarom erg belangrijk om snel de aandacht te trekken en vast te houden. Videoproductiebedrijf Consult Media stimuleert engagement en conversies via video. Samen roepen we een goede ervaring en een goed humeur op bij ons publiek.

Consult Media

Videoproductie op maat

Persoonlijk

Consult Media is een videoproductiebedrijf dat ervoor zorgt dat de video's aansluiten bij de doelgroep. Daarom kan het type video  elke keer anders zijn. Zo kan een animatievideo gebruikt worden om een product of dienst uit te leggen, of voelt de doelgroep zich meer aangetrokken door de uitleg van de CEO? Videocontent moet de vragen van het publiek beantwoorden en hen aanmoedigen om de volgende stap te zetten.

De fases van een videoproductie bedrijf

Het videoproductie proces bestaat bij ons uit vier fases, namelijk;

Pre-productie
In de fase voorafgaand aan de productie bepalen we samen hoe de video er uit komt te zien. Te beginnen met een kick-off / brainstormsessie. Tijdens deze sessie vertalen we de wensen en doelstellingen naar de vormgeving en boodschap van de video. Wanneer het plan is uitgewerkt in een draaiboek of storyboard gaan we starten met de productie.

Productie
In deze fase wordt de video echt ontwikkeld. De opnames vinden plaats of in het geval van een animatie worden de tekeningen geanimeerd. 

Post-productie
In de post-productie worden onderdelen als voice-over, audio/muziek en beeldeffecten toegevoegd. Daarnaast kan het zijn wat we interactie toevoegen in de video om de kijker direct de gewenste vervolgstap te kunnen laten nemen.

Marketing
De video is klaar om ingezet te worden. Maar waar zetten we de video in en hoe meten we de resultaten van de video? Wij meten het gehele proces van de kijker en optimaliseren deze waar nodig. Zo zijn onze video’s blijvend succesvol!

Wat voor video's wij maken

Voor iedere doelstelling een ander type video

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je de kijker zien waar jouw bedrijf en merk voor staat. Niet alleen wat je doet, maar vooral waarom je het doet. Een bedrijfsfilm is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken.

Animatievideo

Een animatie video is het type video dat vrijwel elke boodschap op een laagdrempelige wijze overbrengt. Het is een manier om eenvoudig en efficiënt te communiceren naar de doelgroep,

Testimonial video

Testimonial video’s zijn uitspraken of ervaringen van jouw klanten. Klanten die je product of bedrijf op een eerlijke manier beschrijven. Een video boodschap komt veel oprechter over.

Instructiefilm/Elearning

Een instructiefilm helpt je bij het goed uitleggen van een lastige handeling. Door het kijken van de video hoort en ziet de kijker wat hij/zij moet doen, wat de materie enorm versimpelt en versterkt.
social-media Consult Media

Social Video

Social video is het type video wat ingezet wordt op de verschillende sociale media platformen. Het is belangrijk dat deze video aansluit op jouw merk en gewenste klanten.

Product video

Video is een goed medium om een product in beeld te brengen. Zo'n product video geeft niet alleen een extra beleving aan het product, maar heeft ook een zeer lucratieve werking op het aantal verkopen.

Heb je vragen over videoproductie?

Starten met videoproducties voor jouw bedrijf?
Kom dan vandaag nog in contact!

 null+316 505 39 039

Wij zijn   7 dagen per week   bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Aanpak Consult Media 

Yes Consult Media 125x125

Focus op video
en klein beetje foto's

Wij zijn volledig gespecialiseerd in Video en snappen dit medium als geen ander!

Yes Consult Media 125x125

Inzicht in de kijkcijfers

Maandelijkse follow-up en reflectie op jouw video's voor optimaal resultaat.
Yes Consult Media 125x125

Korte versie
van de video

Speciaal gemonteerd en geoptimaliseerd voor elk social media platform.