Consult Media

Videoproductie

Yes Consult Media 125x125

Opnames op locaties naar keuze

Yes Consult Media 125x125

HD & 4k kwaliteit opnames

Yes Consult Media 125x125

Professioneel camerateam

Consult Media

Videoproductie

Succesvolle communicatie

Dagelijks ontvangen we een overvloed aan informatie en daardoor hebben we geleerd om snel te beslissen. Wat zoek ik en wat past bij mij? Vraagstukken die we soms in enkele seconden beslissen. Het is daarom van belang om snel de aandacht te pakken en te behouden. Videoproductie bedrijf Consult Media zorgt voor engagement en conversie door middel van video. Samen roepen wij de juiste beleving en emotie op bij de kijker.

Consult Media

Videoproductie op maat

Persoonlijk

Consult Media is een videoproductie bedrijf dat zorgt dat de video aansluit bij de doelgroep. Het type video kan daardoor elke keer verschillen. Kan het product of dienst bijvoorbeeld uitgelegd worden door middel van een animatie video of voelt de doelgroep zich meer aangesproken door een toelichting van de CEO? De video content moet antwoord geven op de vraagstukken die leeft onder de kijkers en hen stimuleren om de juiste vervolgstap te nemen.

De fases van een videoproductie bedrijf

Het videoproductie proces bestaat bij ons uit vier fases, namelijk;

Pre-productie
In de fase voorafgaand aan de productie bepalen we samen hoe de video er uit komt te zien. Te beginnen met een kick-off / brainstormsessie. Tijdens deze sessie vertalen we de wensen en doelstellingen naar de vormgeving en boodschap van de video. Wanneer het plan is uitgewerkt in een draaiboek of storyboard gaan we starten met de productie.

Productie
In deze fase wordt de video echt ontwikkeld. De opnames vinden plaats of in het geval van een animatie worden de tekeningen geanimeerd. 

Post-productie
In de post-productie worden onderdelen als voice-over, audio/muziek en beeldeffecten toegevoegd. Daarnaast kan het zijn wat we interactie toevoegen in de video om de kijker direct de gewenste vervolgstap te kunnen laten nemen.

Marketing
De video is klaar om ingezet te worden. Maar waar zetten we de video in en hoe meten we de resultaten van de video? Wij meten het gehele proces van de kijker en optimaliseren deze waar nodig. Zo zijn onze video’s blijvend succesvol!

Wat voor video's wij maken

Voor iedere doelstelling een ander type video

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je de kijker zien waar jouw bedrijf voor staat. Niet alleen wat je doet, maar vooral waarom je het doet. Zo'n bedrijfsfilm is een effectieve manier om je merkwaarde te verhogen.

Animatievideo

Een animatie video is het type video dat vrijwel elke boodschap op een passende wijze overbrengt. Het is een manier om eenvoudig en duidelijk te communiceren naar de doelgroep,

Testimonial video

Testimonial video’s zijn ervaringen en of uitspraken van klanten. Klanten die je product of bedrijf op een eerlijke manier beschrijven. Een video boodschap komt veel geloofwaardiger over.

Instructiefilm/Elearning

Een instructiefilm helpt je bij het goed uitleggen van een lastige handeling. Door het kijken van de video hoort en ziet de kijker wat hij/zij moet doen, wat de instructie enorm versterkt. social-media Consult Media

Social Video

Social video is het type video wat ingezet wordt op de sociale platformen. Het is daarom belangrijk dat deze video aansluit bij de interesses van jouw vrienden/volgers. Een krachtige video voor de lange termijn relatie met je (toekomstige) klanten.

Product video

Video is een ideaal medium om een product in beeld te brengen. Zo'n productvideo geeft niet alleen een extra beleving aan het product, maar heeft ook een zeer positieve werking op het aantal verkopen.


Heb je vragen over videoproductie?

 null+316 505 39 039

Wij zijn   7 dagen per week   bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

Aanpak Consult Media 

Yes Consult Media 125x125

Persoonlijke aanpak

Iemand uit ons team help en begeleid jou persoonlijk.

Yes Consult Media 125x125

Focus op video

Onze focus ligt uitsluitend op video.. Zo krijg je de beste kwaliteit
Yes Consult Media 125x125

Meetbaar resultaat

Jij krijgt inzicht in de kijkcijfers van jouw video's.