Inspirerende Verhalen - Consult Media Videomarketing
Consult Media

Inspirerende Verhalen

Breng jouw visie, persoonlijkheid, USP en ambities samen in sterke videocontent.

Yes Consult Media 125x125

Boosten van 
Personal branding

Yes Consult Media 125x125

Wordt een autoriteit in jouw vakgebied

Yes Consult Media 125x125

Krachtige videocontent

Ken jij dat gevoel...

Soms zijn er van die momenten dat jij lekker in je vel zit, de energie en setting perfect is en jij precies de juiste dingen zegt?

Je loopt het gesprek of presentatie uit en denkt, verdorie, had iemand dit maar opgenomen want dit was zo ontzettend waardevol!


En als jij achteraf dit gevoel probeert te vertalen naar een bericht komt dat gewoon niet tot zijn recht. Het matched niet meer met hoe jij de woorden uitsprak.


Daarom introduceert Consult Media nu: Inspirerende Verhalen

Hoe gaan wij te werk:

Wij gaan vooraf met elkaar in gesprek over jouw wensen en behoeften die wij weer vertalen naar de juiste vragen.
Daarna plannen we een dagdeel gevuld met interessante gesprekken die op een krachtige en professionele manier worden vastgelegd.

Na ons goede gesprek zorgen wij ervoor dat van deze gesprekken korte video’s worden gemaakt die jij kan gebruiken bij jouw post.

Met als doel en resultaat?

Minimaal 6 maanden aan content, jij kan direct aan de slag met video op jouw social media kanalen en jij kan jezelf positioneren als de autoriteit in jouw vakgebied.

Zo krijg jij meer naamsbekendheid, leads van betere kwaliteit en bovenal meer zelfvertrouwen en goed gevoel over jezelf!

Wanneer ga jij jouw verhaal met de markt delen?

Ik wil starten
Constantijn consult Media

Veelgestelde vragen over 

Inspirerende verhalen

Inspirerende Verhalen

Kan ik het ook delen op andere social media platformen zoals Instagram en tiktok?

Ja dat kan zeker. De videocontent die jij ontvangt krijg jij in diverse formaten die op elke gewenst social media platform in te zetten zijn. Ook op youtube.

Hoeveel tijd kost inspirerende verhalen?

Inspirerende verhalen is zo ingericht dat het effectief en resultaat gericht is voor de opdrachtgever. Consult Media neemt bijna alles uit handen. Wel hebben wij jouw input nodig om tot een goed eindresultaat te komen.

Deze input verkrijgen wij door een strategisch gesprek waarin wij inzicht krijgen in jouw persoonlijkheid, ambities en visie op de markt.

Hoelang duurt het gehele traject?

Van het strategische gesprek tot aan de uiteindelijke oplevering van jouw video's zit ongeveer 1 tot 1,5 maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe snel jij ruimte in jouw agenda kan maken en we kunnen starten!

Creëer jouw eigen beeldbank en neem afscheid van het bedenken van post voor jouw social media kanalen.

logo-cm-inspirerende verhalen
€ 3500,-

€2500,- ex btw

Inspirerende Verhalen

  • Strategische call vooraf, waarin we de kern van je bedrijf, jouw boodschap, usp, visie en wat jouw uniek maakt bespreken.

  • Dagdeel (4 uur) filmen op locatie in verschillende settings.

  • Half jaar aan videocontent (26 video’s van 20-60 seconden) in verschillende formaten, inclusief ondertiteling in jouw huisstijl.